Schermafbeelding 2018-06-19 om 08.59.19.
20170618-U71A3863
20170618-U71A3998
20170618-U71A4028

Schrijf je hier in

Wil je deelnemer worden?

BouleVaart 20 juni 2020
  • Facebook - White Circle

Word ook sponsor van BouleVaart!

Samen helpen wij elkaar, door sponsor te worden van BouleVaart help je ons met de organisatiekosten en zetten wij jouw bedrijf of merk positief in het daglicht. 

 

  • Doe ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Investering voor imago en uitstraling

  • Vergroten van naamsbekendheid

 

Lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen krijgen elk jaar de gelegenheid om elkaar en de bezoekers van Boulevaart te ontmoeten, te helpen en te inspireren. Om voor de lokale bedrijvigheid meerwaarde te bieden wordt het dit jaar mogelijk om sponsor te worden van BouleVaart festival.

 

Sponsor-aanbod

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt al meedoen met een vermelding op de sponsorpagina, met grote hekwerkbanners (grote doeken met jouw of meerdere logo’s), een vermelding op consumptiemuntjes en nog leuker: je kan bepaalde voorzieningen mede-mogelijk maken (zoals gratis toiletten, extra fijne zitplekjes of bepaalde activiteiten op het festival). 

 

Binnenkort meer informatie over de sponsormogelijkheden.

Voor meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en we zien je graag op de eerste deelnemersavond (wordt binnenkort bekend gemaakt).

Over BouleVaart

BouleVaart is een festival dat zich mag verheugen op een groot bezoekersaantal. Vorig jaar stonden meer dan 10.000 bezoekers even of langer stil bij al het moois dat onze deelnemers in huis hadden en vol enthousiasme lieten zien. Het festival wordt elk jaar groter en je kunt weer rekenen op een professionele aanpak van een enthousiaste organisatie.  Pak dan de kans om je bedrijf, instelling, vereniging of je kunsten aan een enthousiast publiek te tonen. Wedden dat je dat, buiten een superleuke dag, iets gaat opleveren?